top of page
  • Foto van schrijverCeline Bruyndonckx

Herfst in Madrid




Donderdag nog met 25 graden en volle zon lekker bakken op het strand van Alicante, vrijdag in Madrid met een winterjas en een paraplu. Toch kon het mindere weer mijn humeur niet verpesten. Eindelijk herenigd met Jasmine, twee nieuwe vriendinnen erbij, een prachtige stad en veel koffiebars konden de regen gemakkelijk verslaan.


Op vrijdag bezochten we het prachtige Museo del Prado, het bekendste museum van Madrid. Een prachtig gebouw vol indrukwekkende kunstwerken. Daarna hebben we nog lekker gegeten en zijn we op tijd gaan slapen, zodat we er zaterdag volop tegen aan konden.


Zaterdag hadden we een date met de koning in het Palacio Real. Langs de buitenkant is het ronduit indrukwekkend. Toch is het nog niets vergeleken met de binnenkant. De ene zaal probeert de andere te overtreffen met schitterende kroonluchters, kitscherige plafonds en ongeveer 2000 bodyguards die om ter hardst schreeuwen 'no fotos'. Ik heb er toch stiekem een paar gemaakt hehe.





Na al die nieuwe indrukken, hadden we wel serieuze honger gekregen. Linde stelde voor om een Poké Bowl te gaan eten. Het overtrof echt al mijn verwachtingen! Het was heerlijk!! We konden er weer helemaal tegenaan!





El Parque de Retiro stond ook op onze planning. Met slechts 9° en iets te veel regen, zijn we toch maar even in een koffiebarretje gevlucht. Ze hadden niet enkel lekkere theetjes, maar ook een lekker taartje. Toen de ergste regen dan voorbij was, zijn we toch nog even naar het park geweest. Plots werd het me duidelijk dat we volop in de herfst zitten! Geen palmbomen en zand meer, maar modder en prachtige gekleurde herfstbladeren.


Be a flamingo in a flock of pigeons! #mopjehegirls #lekkerduifkestho #ikbensomseenrarevogel



'S avonds zijn we dan eens lekker Mexicaans gaan eten! Een mooie afsluiter van een mooie citytrip!


Veel liefs! Jullie worden nog steeds allemaal gemist!




5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page